Jouw Virtuele Carrière Assistent

Find a job that loves you

Registreer als talentLees meer

Gezien op
Persoonlijk & Beter
Doen Wat Jij Leuk Vindt

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller en flexibiliteit speelt daar een grote rol bij. 8vance speelt hierop in door jou een virtuele persoonlijke carrière assistent (AIMA) aan te bieden. Vertel AIMA wie je bent en zij zoekt binnen no time een passende baan voor jou. Verwar ons dus niet met een ouderwetse vacaturebank, want wij kijken niet alleen naar jouw kwaliteiten maar ook naar jouw persoonlijkheid en ambities!

Reflectie & Verbetering
Haal Het Maximale Uit Jezelf

AIMA zal jou adviseren welke stappen jij moet nemen om jouw ambities te verwezenlijken. Zo blijf jij jezelf continu ontwikkelen op jouw carrière pad. Dit kan 8vance weergeven in een uniek overzicht, genaamd de Smartview. Op deze Smartview zie je in één oogopslag welke banen er in jouw straatje passen. Per baan kun jij zien welke competenties jij nog mist om een 100% match te zijn.

Snel & Eenvoudig
Wij Doen Het Werk Voor Jou

De langdurige (online) zoektocht naar een geschikte baan is vanaf nu verleden tijd. AIMA is 24/7 voor jou op zoek naar nieuwe baankansen. Zodra zij iets gevonden heeft, krijg jij direct een melding en kun je gelijk reageren. Zo hoef jij niet elke dag opnieuw alle vacaturesites af te struinen. Heb je een match met een vacature, dan sta je direct in contact met de recruiter en voor je het weet heb je een video-interview.

Automatic Intelligent Matching Agent
Ontmoet AIMA
AIMA is een persoonlijke virtuele carrière assistent.
Zij zal jou helpen met het managen
van je eigen carrière en het vinden van de juiste baan.
Eerste stap
Vertel AIMA wie jij bent

Registreer in 8vance en vul jouw profiel in. Zo krijg je gelijk een beeld van jouw persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen.

Tweede stap
Laat AIMA matchen

Zodra AIMA een volledig profiel van jou heeft zal zij banen gaan zoeken die niet alleen passen bij jouw kwaliteiten, maar ook bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Derde stap
Direct in contact

Wanneer jij een match bent met een baan, sta je direct in contact met een recruiter. Zo kan jij direct uitgenodigd worden voor een eerste video-gesprek.

Laten we beginnen
Registreer als talent